Bouwen aan de toekomst

Diensten

Administratie

Wanneer u ervoor kiest om de financiƫle- en/of de salarisadministratie uit te besteden, dan kiest u voor comfort en gemak. U kunt kiezen uit: volledig uitbesteden of samendoen. Bureau Bomers verzorgt de verwerking van personeelsinformatie, zodat iedereen zijn of haar salaris op tijd ontvangt. We houden de cao-ontwikkelingen continu bij, indien gewenst stellen we arbeidsovereenkomsten op en zorgen tevens dat de loon- en pensioenaangifte goed verloopt. En heeft u vragen dan helpen we u graag!

Wilt u meer informatie over administratie?

HR-advisering

Ondersteuning en advies bij personeels- en organisatiebeleid op wens naar behoefte en op flexibele basis. Uw eigen HR-adviseur die uw organisatie door-en-door kent en een rechtstreeks aanspreekpunt voor uw medewerkers kan zijn. Specifieke deskundigheid bij verzuimtrajecten, werving en selectie, DISC gedrags- en drijfverenanalyse, functioneringsgesprekken, beoordelingen en salarissen. In kaart brengen van uw RI&E. Ook voor (conflict)bemiddeling zijn wij een informatiepunt en regelaar.

Wilt u meer informatie over HR-advisering of wilt u een DISC gedrags- en drijfveren assessment aanvragen?

Coaching

Bij coaching wordt actief geluisterd en doorgevraagd. Coaching kan zowel bij persoonlijke vraagstukken, leiderschapstrajecten of teameffectiviteit worden ingezet. Voor wie of wat is het probleem een oplossing? De coach is objectief en geeft geen suggesties en geen advies! Ze moedigt aan te onderzoeken wat nodig is om de volledige verantwoordelijkheid te nemen. Wat is het beste voor u en/of uw organisatie en wat wilt u bereiken?

Wilt u meer informatie over coaching?

In detail